• Friss
DORISILK Szakmai Infravörös Gőzölős Vasaló hajvasalót 2 hüvelyk Széles Turmalin Kerámia Lemez, Gőz Azonnali felmelegszik, Állítható Hőmérséklet, kétfeszültségű (Fekete)

DORISILK Szakmai Infravörös Gőzölős Vasaló hajvasalót 2 hüvelyk Széles Turmalin Kerámia Lemez, Gőz Azonnali felmelegszik,

HUF 8638.65

✔GŐZ & INFRAVÖRÖS HAJEGYENESÍTŐ : Steam tömítések nedvesség a haj, csökkenti a károkat okozott a magas hőmérséklet, valamint a haj természetes, egyenes, fényes, selyem, statikus-ingyenes, táplált, míg stílus.A gőz gombot OFF/MED/HIGH.✔ Infravörös hő rendkívül hatékony, nem mérgező, illetve a nem allergiás.Elengedi a víz molekulák & negatív ionok átható, valamint javítja a haj kutikula hogy lezárja a haj természetes nedvességtartalmát, majd készítsen egy silkier, hosszabb élettartamú. ✔2" SZÉLES ÚSZÓ TURMALIN KERÁMIA LAPOS VAS : Lehet kiegyenesíteni a több haj egyik nélkül rángatni vagy törés haj, feltéve, ha egy bájos, sima, selymes, természetes csillogó nézd, a perc, több idő-megtakarítás, valamint a hatékony, mint a klasszikus vasalók. ✔ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET DIGITÁLIS HAJEGYENESÍTŐ : Digitális LCD kijelző állítható 6 hőmérséklet beállítások 300-450℉/150-235℃. 300-340℉ a törékeny, puha, vékony, szőkített haj. 340-380℉ normál, közepes, enyhén göndör haj. 380-450℉ a sűrű, göndör, durva szőr. ✔Az INTELLIGENS TERVEZÉS : Világszerte Kettős Feszültség AC100-240 V, valamint Zárható lemezek tárolására, valamint utazás.Automatikus kikapcsolás 60 perc után nem használja. 360 fokos anti-kanyargós kábel.Légkondicionáló gőz beállításai KI/MED/HIGH.Használja úgy, mint egy infravörös lapos vas, amikor kikapcsolja a gőz funkció. ✔Ha a steam nem elegendő, akkor nyissa ki, majd csukja be a sín kétszer.Megjegyzés : Ha kinyitja a gőz gombot, Ne csukd be a sín gyakran, mert a gőz gombot megnyomja a légzsák gombot, ami a sínt, hogy a boltban túl sok a víz.Amikor a sín fűtött gyorsan, a tárolt víz a sín majd forraljuk fel gyorsan, ami megnehezíti, hogy átalakítsa a víz, Gőz, ami vízszivárgás.Ha a víz szivárgás lép fel, kérjük, várja meg a tárolt víz a sín elpárolog, majd használja.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések